Nákaza ano či ne

Mohla jsem se nakazit hiv,syfilisem nebo jinou pohlavní nemocí jestliže mě nakažený muž dráždil prstama klitoris a třikrát zajel dovnitř? Nevšimla jsem si jestli měl na prstech záděry nebo řeznou ranku nebo zaschlou krev,ale určitě vím že mu krev nevytejkala.Mohl mě tím jak prsty zajížděl dovnitř nevědomky poranit a já se mohla nakazit? Taky jsem ho líbala na krku,nebyl oholený, a cítila jsem na rtech že jsem se o jeho vousy(neměl dlouhé,byl jen neoholený) škrábla.krev mi netekla.Co když mu ze záděr na prstech tekla krev a on se zrovna drbal ve vousech a krev mu zůstala na nich a já ho pak na nich(vousech) líbala a škrábla se o ně? Mohla jsem se nakazit? Kdybych se nakazila,tak za jak dlouho bych byla nakažená? Jestli jsou to stupidní otázky tak se omlouvám,ale chci si být jistá

Odpověď odborníka:

Dobrý den Dagmar! Pravděpodobnost nákazy je velmi malá, zejména pokud jde o přenost viru hiv, ale pokud chcete mít stoprocentní jistotu, budete muset zajít na test na hiv (za 3-6 měsíců po rizikové události), a navštívit gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x