Nákaza chlamydiemi

dobry den chtela bych se zeptat bylo mi zjisteno chlamydie trachomatis slabe pozitivni ,gardanela ..uzivam doxybene dvakrat denne a entizol vaginalne.zajimalo by me mela jsem mela styk s pritelem pres kondomem zda by to mohl chytit..nebo ale kdyz do me vniknul do analu asi ctyrikrat ze bych to na partnera prenesla?predpokladam ze tam ji nemam.kdyz ve vagine byl s kondomem a pak v analu bez kondomu,a potom zase ve vagine s kondomem.je mozny kdyz uz beru prasky tyden ze to je podchyceny a a neni mozny nakazi??nachazi se i v analu chlamidye?dekuji za info

Odpověď odborníka:

Dobrý den , měla byste mít styk i anální s prezervativem, kvůli přenosu jak chlamydií, tak všech ostatních... Chlamydie jsou poměrně rezistentní k léčbě, proto se musí dobře zaléčit, v době léčby byste neměla mít nechráněný pohlavní styk vaginální , anální i orální. Pokud užíváte kondom je riziko přenosu velmi malé. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: