Nákaza hiv

Dobrý den, měla jsem nechráněný pohlavní styk s promiskuitním partnerem, který trval velmi krátce, a nedošlo k výronu semene. Je zde možnost nakažení HIV? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Samozřejmě, že tato možnost existuje. U promiskuitního partnera doporučuji Vám vyšetření krve na HIV, abyste měla klid.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: