Nákaza hiv

Dobrý den, před 14 dny jsme měla nechráněný pohlavní styk, ale s důvěryhodnou osobou. Po cca 10 mne začalo bolet v krk - nateklé krční mandle + bílé čepy a hnis. Žádné jiné příznaky. Nyní po 14 dnech jsou mandle už jen trochu zvětšené a zarudlé. Nyní však pociťuji únavu a slabost těla. Myslíte, že by se mohlo jednat o nákazu HIV?

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže nejsou specifické pro nákazu HIV, s největší pravděpodobností jde o virosu či anginu jiného původu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: