Nákaza hiv

Dobrý den, mám diagnostikovanou obsendantně kompulzivní poruchu a při sebemenší nemoci hned myslím na nejhorší variantu. Zejména v mém případě jde o infekci HIV. Nedávno jsem prodělala zválštní onemocnění, jestli se to tak dá vůbec nazvat a tímto bych Vás chtěla poprosit o profesionální pohled na věc, o co se v mém případě mohlo jednat. Byla jsem ve španělsku a dost se ochladilo a já prochladla a vzhledem k tomu, že jsem neměla dostatek teplého oblečení, jsem se ani nijak zvlášt zahřát nemohla. celková nepohoda trvala necelé 3 dny, kdy jsem pocitovala slabost a takový ten pocit že na vás něco leze. První večer jsem měla rýmu, která však druhý den zmizela, druhý večer mě obcházela zima a měla jsem teplotu. Vzala jsem si preventivně paracetamol a poté jsem byla bez potíží. Třetí den jsem měla jedenkrát průjem. Zajímalo by mě o co se mohlo jednat. Po celou dobu jsem užívala multivitamín na posílení imunity. Je tedy možné že se jednalo o nějakou počínající virozu, kterou jsem zavčas zastavila a překonala? A existují vůbec takováto onemocnění bez kašle, rýmy, bolesti v krku?? Nebo se mohlo jednat o něco závažnějšího? Děkuji mnohokrát za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kristýno! Popsané obtíže jsou naprosto nespecifické a nejvíce ze všeho připomínají lehkou virosu z prochladnutí. Chodíte někam na psychoterapii?

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x