Nákaza hiv

Velice me tizi me rizikove chovani pred 14 presne. Mel jsem nechraneny rizikovy pohlavni styk se zenou (prostitutkou). Od te doby me pronasleduji vice nez cerne myslenky. Procitam Vasi poradnu, procitam i dalsi clanky. Pozoruji uzkostne sve telo a sve stavy. Odvazil jsem napsat. -> Asi 5 den jsem si povsiml bileho jazyka (jsem silny kurak), nicmene stejny povlak na jazyka ma i ma pritelkyne. Povlak nyni (14 ten) ustupuje a zustava pouze na zadni strane (u korene). -> 10 den po styku jsem si povsiml mirneho zacervenani belma (zilek) obou oci (neco jako drobny zanet spojivek) 13 den pak mel rano zhorsene videni na leve oko (ktere se behem dne spravilo). Mirne zacervenani stale trva. S levym okem mam problemy jiz nekolik mesicu (pocit zhorseneho videni). -> brzy rano se vzbudim a mam okamzity stres. Nemuzu spat. Mam pocit horka/poceni, ale horecku nemam (namerim 36,1°). Jedna se priznaky HIV? Dekuju David

Odpověď odborníka:

O příznaky nákazy HIV se nejedná, vidím za Vašimi obtížemi silnou úzkostnou reakci.
Nicméně, abyste měl 100% jistotu, zajděte si za 3 měsíce na testy, do té doby se chovejte opatrně.
Držím palce.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: