Nákaza hiv?

Dobrý den, před třemi týdny jsem měl chráněný orální sex s prostitutkou na parkovišti. Pouze ona mě a s kondomem. Prosím o radu jestli jsem se mohl nakazit H.I.V. třeba ze slin když jsem si sundaval kondom a neumyl jsem si hned ruce. Byla to ode mě blbost a od té doby mi docela pracuje psychyka a ani mi není moc dobře. Týden po tom jsem měl asi 4 dny průjem a teď nevim jestli spřecházím cca 2 týdny chřipku a nebo jsou to snad příznaky? děkuji za odpověď M.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opravdu bude nejlepší pro váš klid a duševní pohodu, abyste si nechal udělat test, na dálku nemohu "odhadnout" co se vlastně stalo, to jistě uznáte. Kontakty a info zde: http://www.aids-hiv.cz/ .Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: