Nákaza hiv

Dobrý den, Jsem po artroskopii kolene. Poté jsem bral cca 10 dní jednorázové injekce Clexane na ředění krve a tablety Melovis 15 mg. Cca za 3 týdny poté jsem šel na tet HIV. Je možné aby byl test ovlivněný po této době užíváním těchto preparátů? Mockrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ne, testy na HIV nemohou být ovlivněny žádnou léčbou ani vyšetřením.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Menstruace a gynekologie Chtěla jsem se zeptat, zda mohu jít na...
 
Kam dál
 
 
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Letní čas – nepřítel vašeho srdce!
Články: Letní čas – nepřítel vašeho srdce!
Nastavení hodin směrem k...
Plavat můžete i se stomií
Články: Plavat můžete i se stomií
Lidé se závažnějším...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: