Nákaza partnera herpes

Dobrý den, chci se zeptat. Jsem po vyléčení puchýřků herpesu a už jej nemám. Vím ale, že vir ve mně nadále zůstává. Mohu ovšem bez těchto puchýřků při nechráněném sexu nakazit partnera?

Odpověď odborníka:

Pokud jste bez výsevu puchýřků, při běžném styku by jste neměla partnera nakazit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: