Nakaza syfilis, kapavka?

Dobry den pani doktorko pred dvema dny jsem mel. hraneny oralni sex nicmene zena zavitala cca na pul minuty jazykem k analnimu otvoru. Mam se obavat nakazy syfilis ci kapavka?? Po jake dobr se muze na testy? Nebo by to melo byt v poradku. dekuji

Odpověď odborníka:

Testy HIV mají cenu provést za 3 měsíce po podezřelém styku, testy na kapavku či syfilis u kožního lékaře,ve vašem případě nákaza sice není pravděpodobná, ale jak byl styk rizikový si musíte zvážit sám. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: