Nákaza syfilis nebo kapavkou

Dobrý den, 8 týdnů po rizikovém jednání, já aktivní při orálním sexu s ženou jsem navštívil praktického lékaře s malými bolestmi v krku. S ničím jsem se nesvěřil ale CRP krve jsem měl 14mg/1l. Mohlo by se i přesto jednat o bakteriální infekci v podobě syfilis či kapavka? Popíchávaní v krku jsem měl už po 3 týdnech ale jemné. Bral jsem ospen 1500 deset dní a po dobrání asi 4 dny se mi opět vrátily potíže, drobné bolesti v krku, povlak na jazyku a horním patře. Zajímalo by mně jestli jít v pondělí na stěry na venerologii s klidnějším srdcem či se něčeho obávat. Dost mně ničí stresově i představa že jsem se nakazil. Pár aft mám i na dásních. Děkuji za odpověď. V příloze posílám foto.

Odpověď odborníka:

Na syfilis ani kapavku to nevypadá i když stanovit diagnozu jen z fotografie je obtížné,mohlo by se jednat o kvasinkovou infekci po antibiotikách navštivte ORL oddělení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: