Nákaza virem hiv

Dobry den, da se uz po mesici odhalit nakaza virem hiv?? Vim, ze spolehlivy negativni je po 3 mesicich, ale zajima me spis opak, protoze jsem nejspis nakazen. Mel jsem vsechny priznaky primoinfekce krome horecky a neslo se jich zbavit.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bezpečně Vám dříve než za 3 měsíce diagnózu neřekne. Do té doby se musíte chovat maximálně opatrně. Nic jiného nezbývá

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: