Nákaza virem hpv

dobrý den,chtěla sem se zeptat pře týdnem mi podle výsledků stěru děl.čípku byly zjištěny viry HPV stupeň 1.než jsem si došla pro výsledky spala jsem s mužem bez ochrany,jaká je pravděpodobnost že to ten muž chytil ode mě,má si pro jistotu zajít k urologovi a za jak dlouho po styku a případném nakažení u něj bude prokazatelná nákaza na vyšetření,díky moc Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k urologovi nebo dermatovenerologovi by si partner měl zajít, pokud by se mu ne genitálu objevily bradavičky. Jinak probíhá nákaza bezpříznakově a tělo si s ní samo poradí. Nakazit se mohl i nemusel, je to tak 50 na 50.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Impotence
Články: Impotence
Impotence nebo erektilní...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
Jak poznám, že mi cukrovka ničí ledviny – 10 zásadních otázek a odpovědí
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co může prozradit krev o stavu cév a srdce
Články: Co může prozradit krev o stavu cév a srdce
Jedna vlaštovka jaro nedělá...
Anesteziologické vyšetření
Články: Anesteziologické vyšetření
Anesteziologické vyšetření...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: