Nakažení syfilis

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká je pravděpodobnost nakažení, pokud jsem měl s ženou chráněný pohlavní styk ale zároveň i krátký orální styk (já jí). Dnes už je to 30 dní, po celou dobu nemám žádné příznaky ani kapavky ani syfilis (žádný vřed) ale od včerejšího dne mám lehké bolesti krku. Je to důvod k znepokojení? děkuji, LH

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jděte na vyšetření k lékaři a zminte i tento způsob nákazy udělá vám spec. testy na pohlavní nemoci, já ev. přenos nemohu ani povtrdit ani vyvrátit, není to prostě bez vyšetření možné vás nijak uklidnit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Jak dlouho trvá účinek lokálních steroidů v léčbě příznaků alergické rýmy?
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergická rýma u dětí
Články: Alergická rýma u dětí
Alergie na pyly u dětí je...
Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Články: Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Zajímá vás, proč se vaše...
Bude nervový růstový faktor nadějí pro lidi s infarktem?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: