Nakažlivost přeléčené syfilis

Dobrý den chci se zeptat uz 3 roky jsem bohužel nasazena syfilisem jsem prelecena mám přítele a chci se zeptar zda ode mně může být nakazen. Děkuji za vaši odpoved

Odpověď odborníka:

Váš ošetřují dermatolog Vás musel informovat jak o zákazu pohlavního styku tak i o ev. jeho uvolnění. Musela jste podepsat informovaný souhlas a tím se musíte řídit

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina prostaty: 5 mýtů uvedených na pravou míru
Články: Rakovina prostaty: 5 mýtů uvedených na pravou míru
O existenci své prostaty se...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Akromegalie postihuje celý svět
Články: Akromegalie postihuje celý svět
Akromegalie je porucha...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Pijte černý čaj, snižuje krevní tlak – a nejen to!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: