Nález

  • Dotaz od: jaroslav merta
  • Publikováno: 7.8.2009
  • uLékaře.cz

MR:patologické ložisko v oblasti manubrium sterni CT sterna:korelát MRI v oblasti sternoklavikulárního skloubení vpravo.V měkotkáňovém okně je i měkotkáňová složka,ložiska jako lokálně rozšířená stěna hrudní,není pleurální reakce. Scinti skeletu:velmi intenzivně zvýšená aktivita kostní přestavby ve sternu. Při těchto nálezech prý můžu na biopsii prý čekat i jeden měsíc.je tato lhůta přiměřená popřípadě,nevíte o ústavu kde by tohle vyšetření provedli dříve?léčím se ve FN Olomouc.děkuji Jaroslav Merta

Odpověď odborníka:

Dobrý den, čekací doby vyšetření jsou opravdu takové. Řešením by mohla být změna lékaře, obávám se ale, že čekací doba bude velmi pravděpodobně stejná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: