Nález bakterií v u-sed

Vcera som sa pýtal na tie baktérie U-SED netrápi ma žiadna choroba ani nic len to mam zvýšené moze to byt aj zlým odberom alebo kontamináciu ??

Odpověď odborníka:

Michale, nevím, zda Vám už na na včerejší dotaz neodpověděl kolega (každý den v poradně odpovídá jiný lékař). Neznám přesný výsledek vyšetření močového sedimentu, ale pokud nemáte žádné klinické potíže a ostatní parametry močového sedimentu jsou v normě, je nález bakterií velmi pravděpodobně způsoben kontaminací moči bakteriemi z kůže v okolí ústí močové trubice. Přeji hezký večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: