Nalez eeg

Dobry den chtela bych poradit ohledne dcery nyni ma 8 let asi od 18 mes.uziva leky pro tresy hlavickou ktere mivala na eeg vysel abnormni graf uzivala leky depakine pote zmeneny na kepru, chtela uz jsme davno zkusit leky vysadit ale pani doktorka porad rikaka uvidime na dalsi eeg pak zase ze pujde do skoly a mozek bude vice namahan a vzdy zese to na eeg sice lepsi ale porad šiři nevim zda s leku se dcera muze pocuravat stale nas trapi nocni pocuravani jsou obdobi kdy je to lepsi a kdy zas horsi.Jestli s tech leku muze byt takova vztekla byvala drive agresivni,neda si rict a ja nevim zda to nemuzou zpusobovat leky chtela bych jeji stav skonzultovat s nekym i jinym jestli je nutne brat leky kdyz zachvaty nema musim prejit k jinemu lekari nebo se da i poradit s jinym neurologem ktery by udelal eeg?muzete mi neco poradit dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte pochybnosti, možná bude dobré stav zkonsultovat na jiném pracovišti dětské neurologie. Budete znát jiný názor, což asi nemůže nikdy být na škodu. Asi by bylo vzhledem k vzteku a pomočování vhodné i psychologické vyšetření, problémy spolu mohou souviset, ale nemusí. Nemůže být pomočení v noci souběžným projevem záchvatu ? Více asi z této pozice poradit v případě Vaší dcery nelze.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: