Nález na čípku

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat,přítelkyně byla na kontrole u gynekoložky a našla jí tam opět nějaký nalez na děložním čípku.Před půl rokem byla s tím na operaci a teď se jí to objevilo znovu.Tak jsem se chtěl zeptat,jestli to není mnou,jestli bych neměl zajít na kožní vyšetření.Popř.co bychom měli dělat!Děkuji za odpověď! Procházka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bylo by dobré vědět co tam je, takhle Vám bohužel nemůžu říci. Dělat u Vás HPV typizaci je celkem zbytečné, protože se virová infekce stejně neléčí. Tělo se s tím musí vypořádat samo.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: