Nález na děložním čípku, kožní výrůstky u klitorisu

Mám za sebou výsledky z cytologie a již po třetí mi vyšlo LSIL tak můj dr me posílá do nemocnice na nějaký mikroskop a možná biopsii.Tam jdu 8 listopadu. Moc nic mi neřekl zda je to vážné nebo ne a.Docela se bojím. Také řekl ze změny na čípku vyvolávají i chlamydil, které jsem prodělala tak nevím. A ještě se chci zeptat na jakoby kožní Vyrůstky u klitorisu začali se.mi dělat až v poslední době, ale bradavicky nebo tak to nejsou. Nevíte co to je a chirurgicky zákrok nechci nedoporucuje se mi moc anestezie. Můj dr to viděl a řekl jen ze když me to nebolí tak to necháme. Také me napadá zda to nemá souvislost s bylinkami, které beru a to konkrétně lichorerisnici, tužebník a ořešák právě na zmíněné chlamydie a pi těchto bylinkach jsem.se zbavila všech obtíží. Moc děkuji za vaši odpověď. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Lucie, nález LSIL znamená, že výsledek stěru z děložního čípku je mírně abnormální, nicméně riziko přítomnosti závažných přednádorových změn je velmi malé, proto je nyní na místě podrobnejší vyšetření čípku pomocí mikroskopu a možná tedy i provedení biopsie. Kožní výrůstky bohužel takto bez alespon pohledového vyšetření těžko soudit, o co se jedná, myslím ale, že bylinkami způsobené nejsou. Zkuste prosím poslat ještě jeden dotaz s přiloženou fotografií. Děkuji, s přáním pěkného dne, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x