Nález na prsníku

, dobrý den, včera som bola u gynekologa a našiel mi nález na prsníku, odporučil ma na mamografiu, aby si bol úplne istý, dlhodobo užívam zeleny jačmen a chlorelu, myslíte, že je možné aby z toho bola rakovina, pripájam článok http://www.akv.sk/index.php?Itemid=34&id=74&option=com_content&task=view

Odpověď odborníka:

Mammograf nebo sono prsou určitě, zda se jedná o závažnou lézi je třeba potvrdit histologicky nebo biopsií. Podle pohmatu nelze. Z ječmene rakovina není.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x