Nález při ultrazvukovém vyšetření

Dobrý den, je mi 33 let a při pravidelné kontrole na gynekologii, 14 měsíců od porodu císařským řezem, mi byl zjištěn ultrzvukovým vyšetřením nález, který vypadal stejně jako cca 5. týden těhotenství, ovšem to mi bylo následně krevní zkouškou vyloučeno. Potíže které se u mne vyskytují jsou hlavně špinění mimo cyklus, častá zácpa a nevím jestli to s tím souvisí, ale mám od porodu stále velké břicho i přes pravidelné a již dlouhou dobu trvající cvičení. Prosím o Váš názor o co by se mohlo jednat a jaké by měli být další vyšetřovací postupy mého lékaře. Velmi Vám děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Bylo by potřeba zkontrolovat ultrazvukový nález a ten by mohl objasnit i příčiny špinění,jinak bez znalosti podrobného popisu je těžko se k němu vyjádřit..Zácpu by jste měla upravit životosprávou připadně šetrnými přírodními laxativy a pokračováním cvičení se zaměřením na zpevnění břišních svalů.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: