Nálezy hsil isil

Dobrý den, přibližne pred rokem jsem byla na konizaci, kvuli nalezu hsil. Pred pul rokem se nalez zmenil na lsil a ted po posledni kontrole jsou vysledky bez lsil. Je mozne ze se ma imunita s timto opravdu vyporadala Pokud ano je mozne ze se tyto nalezy opet vrati? Děkuji za odpoved. (28 let. bezdetna, 4 roky stálý partner)

Odpověď odborníka:

Je možné že se nález postupem času normalizoval ale dělat prognózu do budoucna by bylo věštění spíše je pravděpodobnost že se nevrátí,ale jistě to tvrdit nemohu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: