Nálezy po mr, může to být vážné???

Dobrý den, už se několik let léčím na deprese a bolesti hlavy. Před léty jsem absolvovala vyšetření CT, kde se nic nezjistilo. Nyní mám za sebou vyšetření z magnetické rezonance a výsledky jsou takové: bez průkazu patol. změn v oblasti MM koutů i jinde infrateritoriálně. Několik drobných ložisek v bílé hmotě supratentoriálně a nápadnější glioza přední části nc. lentiformis vlevo... Trochu mě toto vyšetření vystrašilo, na neurologii mě objednali až za měsíc. Mám se něčeho z výsledků obávat??? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neobávejte se, nejde o nic specifického, gliosa a drobná ložiska nejsou specifická pro žádnou nemoc. Podrobnosi proberete na kontrole u svého lékaře, posouzení se musí dělat v korelaci s vašimi potížemi, které já neznám, ale opravdu nejde o nic vážného - můžete klidně spát. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: