Nanuk

Pani doktorka,chcem sa spytat ci moze dostat 3 rocne dieta zapal hrdla zo zmrzliny a ak ano za kolko dni sa to prejavi pretoze mame ist na dovolenku.... Lebo dnes moj manzel dal 3 rocnemu synovi 100ml nanuk twister tak sa bojim aby sa mu nezapalilo hrdlo,alebo to je povera ze po zmrzline-nanukoch moze byt zapalene hrdlo a maju v tom prsty iba vyrusi ci bakterie.Dakujem

Odpověď odborníka:

Požití zmrzliny skutečně zánět hltanu/hrtanu nevyvolá. Zánět je původu virového nebo bakteriálního. Svému synovi můžete bez obav zmrzlinu dopřát.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: