Náplast evra-menses

Dobrý den. Měla bych dotaz ohledně Evry, kterou užívám něco přes 3 roky. Nyní se mi stalo, že se mi menstruace dostavila asi do hodiny po odlepení poslední náplasti a obvykle to bývá interval 3-4 dnů. Chci se zeptat, do jaké míry je to normální a zda tedy nebyla snížená účinnost náplasti. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, mohlo se stát, že se slabě odlepila a nebyla dostatečně účinná poslední dny event. došlo ke změně ve Vašem cyklu.pokud nebudete mít jiné obtíže, užívejte Evru dále, jen prvních 7 dní bych raději použila jinou ochranu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: