Napuchlina na penisu

Dobrý den, chci se zeptat na můj problém. Je mi 63let, mám RS a používám urinální kondomy. A toto se mi stává, když vysadím na několik dnů urinální kondom, tak se napuchlina zmenší, ale nikdy se neztratí a opět když ho začnu používat, tak se zvětší. Musím hodně pít kvůli zánětu, tak to je jediná možnost urinální kondomy používat. Není nějaký který by to vysoušel a zmenšoval napuchlinu? Zkoušel jsem různé mastičky, ale ty pod kondomem neučinkují, spíše naopak.děkuji Vladimír

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Z fotografie se mi spíše zdá, že máte užší předkožku, která škrtí a při přetažení vede k otoku vnitřního listu předkožky. Pokud nejde předkožka kvůli otoku vrátit vyhledejte co nejdříve urologa. S pozdravem LM.

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: