Náraz do břicha v 26.tt.

Chtěla jsem se zeptat, jestli může být problém náraz do břicha asi 5 cm nad pupkem, když jsem ve 26.týdnu, placentu mám dle zprávy gynekologa vysoko nahoře. Pomáhala jsem mamince s kočárkem z autobusu a narazila mi do břicha rukojeť, když jí kočár vyklouznul. Zabolelo to jen v té chvíli, potom už jsem místo měla jen několik minut citlivé. Stalo se to včera, nekrvácím, pohyby cítím. Doporučujete zajít kontrolu? Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Milá Johano, pokud nemáte bolesti, kontrakce, nekrvácíte, pohyby miminka cítíte jako obvykle, tak můžete být klidná. Miminko je v děloze dostatečně chráněno. Pokud by jste ale měla pocit nejistoty, tak zajděte na vyšetření a pokud by jste měla jakékoliv bolesti, nebo by jste začla špinit, či krvácet, tak určitě neprodleně vyhledejte lékaře. Přeji krásný zbytek těhotenství.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: