Náraz do břicha v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 30tt a dnes jsem za chůze narazila břichem o roh stolu. Asi minutu mě místo nárazu bolelo a pak nic, ale stejně mám velké obavy o dítě. Myslíte, že mu takový náraz mohl ublížit, bylo to pravděpodobně do místa kde má hlavičku. Mám strach jestli u něj nemohlo dojít k poranění hlavy nebo odloučení placenty. Teď už mě nic nebolí a pohyby jsem potom taky cítila.

Odpověď odborníka:

Pokud vás nic nebolí, cítíte pohyby a nekrvácíte,s největší pravděpodobností se nic nestalo. Hlavně se nestresujte, psychická pohoda je v těhotenství velmi důležitá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
Články: Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
U mnoha zdravotních...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Články: Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Vzbudili jste se s ucpaným...
Biologická léčba u revmatoidní artritidy: otázky a odpovědi
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: