Naraz kolene

Pred peti dny jsem narazil plnku vahou do leveho kolene. Mel jsem ho napuchly jen prvni den, ale jeste po peti dnech me boli, kdyz se ho jen lehce dotku v mistech srazky. Boli me pri chuzi po schodech.

Odpověď odborníka:

Může se jednat o drobnou kostní trhlinku čéšky. Zlomenina múže být sotva na rtgt znatelná, ale působí potíže a je případně třeba ji léčit. Zajděte přímo na chirurgickou ambulanci v místě bydliště, rtg snímek a dle nálezu léčba. Pokud by zlomenina nebyla potom pohybová a fyzikální léčba na rehabilitaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: