Náraz na bříško v těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li se může stát něco miminku, když mi starší dvouletý syn, sedl ze stoje, prudce na bříško. Váží 10kg. Já jsem ve 12+2tt . Břicho mě nebolí a nekrvácím. Do jaké míry se nemůže nic stát? Snažím se bříško chránit, ale někdy je to nečekaný. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nic by se přihodit nemělo, děloha není ještě velká a takový náraz plodu neublíží.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: