Naražení nosu

Dobrý den,před 3 týdny sem si narazila nos,byla jsem u lékaře a na RTG,nos sem zlomený neměla a pan doktor mi řekl,že to necháme tak jak je. Jenomže na nose mě zůstal hrb,který sem dřív neměla.Mám jít znovu k doktorovi? Popřípadně co by s tím udělal? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, potřeboval bych vidět váš nosík a RTG snímky!!Pokud máte na nose hrb, který vadí kosmeticky, je 3 týdny dlouhá doba na nějaké záchranné repozice kůstek a v ůvahu bude připadat pouze rhinoplastika.Tady se poté čeká cca půl roku od ůrazu a poté je nutno konsultovat plastického chirurga!

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Články: Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Štítná žláza může...
Vyškrtněte průjem a zácpu ze života!
Články: Vyškrtněte průjem a zácpu ze života!
Možná patříte k lidem...
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
Biologická léčba jako naděje pro pacienty s rakovinou ledvin?
Články: Biologická léčba jako naděje pro pacienty s rakovinou ledvin?
Biologická léčba. Sousloví...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x