Naraženina

Dobrý den,tři týdny se léčím se zlomeným kotníkem, mám na něm snímatelnou fixaci kvůli ustoupení otoku. Dnes jsem zakopla a spadla jsem na koleno na zraněné noze (samotný kotník jsem od nárazu uchránila). Mohl by mít tento náraz vliv na srůstání kotníku - např. opětovné rozlomení, posun kostí...) děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těžko říci, měla byste jít k ortopedovi nebo na chirurgii, lékař vás vyšetří popř. udělá kontrolní rtg snímek kotníku i kolene - zda se tam něco nárazem nezměnilo. Uvahy a strachy bez vyšetření nemají smysl. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x