Nárazy do břicha

Dobrý den, jsem v 21tt a mám 3-letou dceru, která se někdy při hře nebo mazlení "zapomene" a nechtěně mě bouchne do břicha. Zrovna včera mě rychle 3x za sebou kolínkem bolestivě kopla z boku do břicha a já mám teď velký strach, jestli nemohla nějak ublížit miminku. Bolest hned odezněla, pohyby cítím, břicho netvrdne víc než před tím (max. 5x za den), nekrvácím ani nešpiním. Je nějaké riziko, že mohla miminko nějak poškodit nebo je dost chráněno stěnou břicha a plodovou vodou? Mám raději požádat o kontrolní ultrazvuk a bylo by vůbec něco vidět? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Žaneto! Dítě je nejspíš v pořáku. Nějaký mírný štulec musí vyddržet, život nebyl vždy tak lehkž a bezbolestný jako dnes... Dítě je do zančné míry chráěntou stěnou tělní, dělohou, plodovou vodou... Samo mimčo je také velmi pružné ... Máte-li pochybnosti, zajděte ke gynekologovi, může Vám udělat ultrazvuk, na němž by případné poškození plodu mělo být patrné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: