Narkoza a léky

Dobrý den, v nejblišší době mě čeká miniinterupce a chci se zeptat, jak dlouho musím mít vysazená antibiotika klacid500 ajak dlouho před narkózou musím být bez teplot. děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Záleží na názoru lékaře, který bude zákrok provádět. Pokud se jednalo o běžnou infekci, z mého pohledu by týden rekonvalescence měl stačit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: