Nárok na lázně

Dobrý den, mam myastnenia gravis nediagnostikovanou 9let nyni zalecena, ale leky maji vedlejsi ucinky beru prednison.kalnormin.myfenax.helicid.letrox,nitrozilne bonvivu.vigantol.resusart.calcichev. Nemuzu vydrzet mam bolesti zad kycle a kolena jde vse pres bolest. Mám nárok na lázně? Děkuji

Odpověď odborníka:

Lazenska lecba je urcite na miste.je ale na rozhodnuti revizniho lekate Vasi zdravotni pojistovny.nakolik ji bude hradit.nejlepe se zeptat nejdrive prave na pojistovne a dle toho pak postupovat.

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
poradit | Od: Magdalena Vondrackova | 23.5.2016 09:17
Dobry den preji muj syn Vladimir
moc dlouho dobe bere Sertivan
100 mg.mimo toho jeste
risperidon Vipharm 3 mg tisercin
uz si nevym rady dlouho zvraci
co sni tak za chvyli to vyzvraci by
na vysetreni zalutku i ze strevama
nic mu nenasli bojim se one
trapim se lekare ma Vasil
STROJCAK V KAROVYCH
VARECH TET 22 5. MEL 40 LET
JE 76 ROCNIK JA SE DOMNIVAM
ZE ZVRACI ZDEPRESU
VYVOLAVA SI TO SAM ZJISTILA
JSEM ZE SI STRKA PRSTY DO
KRKU PROSIM VAS NEDELAJI
MU DOBRE TEN SERTIVAN
100MGMA TAKOVE TUSENI MOC
VAS PROSM O POMOC MOJE
ADRESA CHODOV CSO 920 PSC:
35735 MOC DEKUJI
VONDRACKOVA MAGDALENA
reagovat
re:poradit | Od: uLékaře.cz | 23.5.2016 10:39
Dobrý den, děkujeme za dotaz.
Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás,
abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do
poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.c
z/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: