Narustek pod kotnikem

Dobry den. Cca 3 roky jsem prodelal vyron praveho kontniku. Nasledovala navsteva ortopeda. Ten mi zdelil, ze otok kotniku neni zavazny. Jen mi bylo doporuceno kotnik stahnout obinadlem a 14 dni mene zatezovat. Od te doby pri vetsi zatezi citim neprijemnou bolest,je videt znatelny otok smerem k prstum a hmatatelny narustek pod kotnikem. Prosim o radu jak se postupuje pri odstraneni tohoto problemu. Dekuji

Odpověď odborníka:

Je třeba navštívit ortopeda nebo chururga, může se jednat o posun šlachy lkýtkového svalu. Zatím léčba klidová, došetření diagnostickým ultrazvukem, dle stavu vyjímečně se provádí operační ošetření Sádrové znehybnění nebo zněhybnění ortézou je metoda volby.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: