Narůžovělý výtok v 19. tt těhotenství

Dobrý den pane doktore, jsem v 19. tt prvního těhotenství. Před otěhotněním jsem měla potíže s mykozou, které se teď nejspíše vrátily (lehké svědění , zarudnutí a výtok). 3 dny užívám femigella vagi C na zlepšení flóry a od té doby mám po ránu lehce narůžovělý výtok (nevelké množství). V příbalovém letáku přípravku se o to m jako možné komplikaci nevyjadřují. Tak se chci zeptat zda to může souviset, nebo jsou to spíše potíže plodu a zda mám urychlit plánovanou kontrolu v poradně. Děkuji

Odpověď odborníka:

Narůžovělý výtok by také případně mohl- i když nemusel- signalizovat slabou příměs krve, bylo by vhodné kontrolu urychlit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: