Nasazeni antikoncepce a nechraneny sex

Dobry den,chtela jsem se zeptat.. HAK uzivam jiz 7 rok.15.5.2012 jsem byla operovana pro cronovu chorobu a uzila jsem jen 8 prasku HAK dienille z platicka po dvou dnech po operaci jsem zacala krvacet ale antikoncepci mi nedoporucili nasadit..nedavno jsem byla na gynekologicke prohlidce a vse v poradku..menses se dostavila a ja si zpet nasadila dienille.mela jsem s partnerem paty den(jeste jsem krvacela)nechraneny sex a on se do me udelal,sesty den to same.chtela jsem se tedy zeptat jestli uz jsem HAK chranena po peti dnech a jestli muzu byt tehotna.predem moc dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je antikoncepce nasazena hned první den menstruačního krvácení, účinkuje ihned. Jste tedy před otěhotněním chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: