Následky angíny

Dobrý den! Chci se pozeptat! Už měsíc ležím v nemocnici po astmatickém záchvatě, jenže asi před týdnem jsem dostala angínu a lékaři se mnou nic nedělali musela jsem se léčit kapkama na kašel sama. Oba výtěry nic neprokázali, jenže mně bolelo furt v krku polikat jsem nemohla a samozřejmě i dýchat. Teď po ústupu bolestí v krku. Mám furt bolesti na hrudi,jsem zahleněná (bohužel se mně nedaří nic vykašlat) a mám chrapot,špatně se mně dýchá a mám suchý dráždivý kašel. Tak jestli mně něco poradíte? Děkuji!

Odpověď odborníka:

Rozhodně doporučuji se dotázat vašeho oštřující lékaře, který Vás několikrát denně (předpokládám) vídá. Mohu Vás vyšetřit i já, objednat se můžete na tel 604243945. S úctou, dr. Pavelec, LENTE

MUDr. Václav Pavelec Ph.D.
MUDr. Václav Pavelec Ph.D.

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Ušní-nosní-krční klinika LENTE

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nový defibrilátor se nedotýká srdce. Přesto je dokáže spolehlivě hlídat
Infekce močových cest
Články: Infekce močových cest
Prochladnutí organismu může...
Cukrovka v roli protivníka při hojení ran
Články: Cukrovka v roli protivníka při hojení ran
Cukrovka trápí značnou část...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Krvácení do mozku. Jen rychlá a správná reakce zachrání život
Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Články: Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Lidé s nespecifickými...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
I obyčejná chřipka může vážně ohrozit srdce
Články: I obyčejná chřipka může vážně ohrozit srdce
Některé z onemocnění srdce...
Pozor na škrkavky!
Články: Pozor na škrkavky!
Škrkavka dětská, latinsky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: