Následky po operaci.

po odstranění štítné žlázy karcinom,před třemi roky již pět měsíců průjem nepravidelný,a již po biopsii pálení úst a jazyka. Prosím,dá se toto nějak léčit. Děkuji za zprávu Josef

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Josefe. Bohužel, na základě Vašeho stručného textu (jak byl léčen karcinom?, měl jste již nějaké vyšetření ohledně průjmu?, biopsie čeho?, berete nějaké léky mimo hormonů štítné žlázy?? aj...) Vám těžko doporučovat nějaký léčebný postup, je třeba abyste se obrátil na svého praktického lékaře.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: