Následky vysazení ha

Dobrý den, můj gynekolog mi chce změnit antikoncepci, nechci znovu projít navýšením váhy, tak jsem přemýšlela, zda ji úplně nevysadit. Chtěla bych se zeptat, zda po vysazení se spíše přibírá na váze nebo naopak. Na internetu jsem se dočetla plno věcí, a nevím, co z toho brát za pravdivé a pravděpodobnější. Také bych se chtěla zeptat, za jak dlouho se mi vrátí cyklus do normálu apod. díky za odpověd

Odpověď odborníka:

Naprostá většina pacientek po vysazení nemá žádné obtíže, změny váhy a cyklus by měl být zcela normální. Příjemný dne

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: