Naštíplá kost u malíčku

Dobrý den, je to dva týdny, co jsem si naštípla "hrbol páté nártní kosti". Nosím berle, nohu mám v ortéze. Lékař mi řekl, že mám přijít na kontrolu po 3-4 týdnech. Chci se zeptat, zda nemohu nic urychlit, pokud odložím berle již po 3 týdnech? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Zlomenina se jistě zhojí, odlehčení dolní končetiny po dobu 5 týdnů, pokud nebylo řečeno jinak, je velmi potřebné. Zlomenina potřebuje nezatěžování určitou dobu, aby se lomná linie prostavěla. Poté rehabilitace, pohybová léčba a fyzikální terapie

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: