Naštíplá nártní kost

Dobrý den , před měsícem a půl jsem si při špatném šlápnutí ,naštípla nártní kost . Hned jsem šla na kontrolu kde mi njedříve doktor zdělil ,že mám zánět.Po týdnu mi řekl ,že to mám naštíplé ...Poradil obinadlo ,berle a šetřit...14 dní jsem nechodila skoro vůbec jen minimálně.Po další kontrole mi dr řekl , že můžu začít lehce našlapovat ,ale ne přes bolest. Noha mě tolik nebolela tak chodím bez berlí,ale už je to měsíc a půl a až na otok a zmírnění bolesti se nic nezměnilo. Nebyl by lepší ortéza ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Renato. Pokud se jednalo o zlomeninu, můžete její následky i několik týdnů případně měsíců. Pokud máte dojem, že se potíže ani trochu nezmírnily, nedoporučím nic jiného, než kontrolu ortopedem případně chirurgem. Ortéza není řešením a v některých případech je spíše ke škodě. Máte-li to blízko, můžete se zastavit i u nás v Nemocnici na Františku. Stačí se na recepci objednat na kterýkoliv pátek od 11 hodin. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: