Nástup účinků antikoncepce

Dobrý den, po delší pauze jsem začala opět užívat antikoncepci (Zoely). Předpokládám, že druhý třetí den užívání, již antikoncepce naplno účinkuje. Je tomu tak? Děkuji za odpověď, hezký den.

Odpověď odborníka:

Ano,v cyklu v kterém jste začala užívat jste již zcela chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: