Natažené vazy

Dobrý den 3.července jsem špatně došlápla na vysokých botech p4i chůzi , žaďny hematom jen teochu nateklý kotník a boleat při chůzi, jeli jsme na pohotovost na RTG neg. PrÝ natažené vazy, měla jsem su to stáhnout a kontrola za 4 dny u svého chirurgaa tam jsem musela jit dřiv protožr mi nateklo lýtko a olest byla i v klidu , na chirurgii mi dali talovou bílou náplast a obvázali obvazem a berle jsem dostala , na kontrolu za 2 dny , lýtko furt nateklé bolelo , dostala jsem tedy sádrovou dlahu a za týden jsek měla hit na kontrolu dostala jsem ještě injekce clexane a nimesil , dnes mi to sundali , otok není kotník a lýtko mě ale furt trochu bolí při chůzi , nevim zda to přestane a nebo jestli to chtělo dotočit děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Podvrnutý kotník se léčí znehybněním po dobu bolesti a otoku až na dobu 5 týdnů. Pokud již nebolí kotník ale je bolestivé a oteklé lýtko pak je vhondé vyštření žil ultrazvukem k vyloučení trombosy přestože jste prveentivně užívala Clexane. Doporučuji tedy nové vyšetření

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: