Natekle mandle

Dobry den, muj osmilety syn ma hodne otekle mandle. Stalo se to po streptokokovi, kdy byl preleceny atb. Po dobrani atb byl udelany kontrolni vyter s negativnim vysledkem, crp take negativni. Nic ho neboli, ani v krku, polykat muze bez obtizi, nema rymu, nema kasel, v noci spi se zavrenymi usty, nechrape. Mandle mu nechci nechat vytrhnout, kdyz nema zadne problemy, ale nevim jestli to tak muzu nechat, nebo co bych mu na to mela davat. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Jano, pokud krční mandle působí v těle jako ložisko infekce, stojí za zvážení jejich chirurgické odstranění. Doporučuji Vám konzultovat další postup s ORL lékařem podle konkrétního nálezu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: