Nateklé podpaží v těhotenství

Dobry den pane doktore, jsem ve druhém trimestru těhotenství a všimla jsem si mírně nateklého levého podpaží. Je to běžné? Děkuji Vám. Hezky večer. A.

Odpověď odborníka:

Nateklé podpaží rozhodně k obratu gravidity nepatří, navštivte praktického lékaře k objasnění příčiny.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: