Nateklé stydké pysky a kvasinková infekce

Dobrý den, půl roku mám stálého sexuálního partnera. Dříve jsem měla problém s kvasinkovou infekcí, záněty močového měchýře,jednou zánět ledvin. Poslední dobou bylo už vše v pořádku. Ovšem je to tak 14 dní,co mi začalys bolesti při sexu. Jakési pálení,štípání poté,co do mě partner vnikne. Dva dny zpátky jsme sex předčasně ukončili, kvůli bolesti. Moje malé stydké pysky ovšem byly hned poté hodně nateklé, bylo to velmi nepříjemné. Ovšem zakrátko ( asi za 3-4hodiny) otok zmizel. Může toto mít spojistost opět s nějakou kvasinkovou infekcí? Protože jiné příznaky (jako výtok) nemám. Popř. myslíte , že by na vyšetření měl jít i partner?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Romano, oteklý vstup do pochvy může být způsoben lokálním podrážděním (to by mohlo být pravděpodobnější, vzhledem k tomu, že otok zmizel) nebo zánětem a nemusí se jednat o kvasinky. Zkuste vystřídat lubrikační gel a raději zajděte ke gynekologovi na vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x