Nateklé uzliny

Dobrý den, už přes půl roku mám v rozkroku (či spíše na stehně) toto. Jak jsem se dočetl na internetu, mohl by to být příznak HIV, proto se chci opat. Nejsem nijak nemocný, ani jsem za toho půl roku, kromě dvou dnů, kdy jsem měl rýmičku a bolení v krku nic neměl. Ale mám prostě strach. Byl jsem navíc na operaci s kolenem, na kterou jsem rovněž musel podstoupit vschna krevní ošetření a nic mi neřekli, že bych byl pozitivní. Mám ale strach, tak se chci radši zeptat. Odmala mám nicméně problém s imunitou, měl jsem boreliosu, tuberkulosu...

Odpověď odborníka:

Milý Jardo, pro Vaše uklidnění Vám doporučuji požádat kožního lékaře o provedení vyšetření krve na HIV, které není běžnou součástí krevních zkoušek.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Močové kameny
Články: Močové kameny
Močové kameny, urolitiáza...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: